Leisure

Golfbaan Welschap

Sfeervol  gelegen in een bosrijke omgeving op nog geen 5 km van het centrum van Eindhoven.

Meer informatie: 040 251 57 97

Welschapsedijk 166, Eindhoven


Google Maps Website

Eindhoven, design- en lichtstad

Eindhoven als centrumstad van de regio heeft een naam hoog te houden op het gebied van design. De Dutch Design Week en Glow zijn inmiddels internationaal bekend. Met als spin off vernieuwende, soms provocerende, maar altijd verrassende kunst- en lichtobjecten die niet beperkt blijven tot het stedelijk gebied. Brainport Avenue krijgt ook in dat opzicht een belangrijke etalagefunctie.


Google Maps Website
afbeelding

afbeelding

Best Golf

Best Golf is even ten noorden van Eindhoven gelegen. De locatie ligt op een “drive afstand” van Eindhoven Airport en is goed bereikbaar vanaf de autosnelwegen. De kwaliteiten van de baan, de omgeving en de faciliteiten maken Best Golf tot een accommodatie van internationale allure. Negen pittige en zacht glooiende bosholes en negen uiterst gevarieerde parkholes, prikkelen iedere golfer.

Meer informatie:
Golflaan 1, 5683 RZ Best
T: +31(0)499 391 443


Google Maps Website

Aquabest

Aquabest is een gastvrij recreatiepark voor jong en oud rond een mooie royale plas gelegen aan de A2 bij Best. ( Eindhoven ). Voor jong en oud van alles te beleven: strandpark, familiepark Dippiedoe, watersporten,

Meer informatie: Zwem & Strandplezier Infolijn: 0499-365050


Google Maps Website
afbeelding

Health

afbeelding

Philips Healthcare Nederland

Philips Healthcare is gericht op het ontwikkelen van oplossingen op basis van de behoeften van zorgteams and patiënten. Wij denken dat wij een verschil kunnen maken door barrières in de gezondheidszorg weg te nemen met behulp van innovatieve en betaalbare oplossingen voor de gehele zorgcyclus


Google Maps Website

Maxima Medisch Centrum

Maxima Medisch Centrum is het grootste medisch centrum van de regio Zuidoost-Brabant. Ruim drieduizend medewerkers zetten zich elke dag weer met hart en ziel in. Dit doen ze samen met tweehonderd specialisten; van chirurgen tot gynaecologen en van internisten tot oogartsen.


Google Maps Website
afbeelding

Education

afbeelding

TU/e

De TU/e profileert zich als een internationaal vooraanstaande, in engineering science & technology gespecialiseerde universiteit. Ze bieden kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek en dragen daarmee bij aan de vooruitgang van technische wetenschappen, aan de ontwikkeling van technologische innovaties en aan de groei van welvaart en welzijn in zowel de eigen regio (technology & innovation hotspot Eindhoven) als daarbuiten. Kortom, de TU/e profileert zich als de universiteit waar innovatie begint.


Google Maps Website

Internationale School Eindhoven

Het is voor Brainport als toptechnologieregio noodzakelijk voldoende kenniswerkers aan te trekken en te behouden. Door de realisatie van de ISE wordt de regio Eindhoven nog aantrekkelijker als vestigingsplaats voor kenniswerkers.  Volgens de huidige planning opent de school in 2013 haar deuren. De ISE voorziet in internationaal basis- en voortgezet onderwijs. De ISE doet naast het onderwijsaanbod, dat voldoet aan de hoogste internationale standaarden, dienst als ontmoetingsplaats voor expats en hun gezinnen. De ISE  wordt gerealiseerd op het terrein van de “De Constant Rebecque kazerne” aan de Oirschotsedijk in Eindhoven.


Google Maps
afbeelding

afbeelding

Design Academy Eindhoven

Design Academy Eindhoven is een school voor hoger beroepsonderwijs gespecialiseerd in vormgeving. De academie biedt een 4-jarige bacheloropleiding en verscheidene masteropleidingen aan op het gebied van industriële vormgeving. De school is opgericht in 1947 onder de naam Akademie voor Industriële Vormgeving Eindhoven (AIVE). Die naam werd eind 1997 veranderd in Design Academy Eindhoven. Er is tegenwoordig veel internationale erkenning voor de school en haar afgestudeerden.


Google Maps Website

×