ASML 2

Binnen Brainport Avenue heerst een klimaat van open innovatie. Samen werken is dé succesfactor!

The Strip

Ontmoet vandaag uw partners van morgen!

N2 's nachts

Brainport is goed voor 25% van de Nederlandse export, en 35% van de private investeringen in R&D!

1 2 3

Maak kans op een Quickscan twv € 3000!!!

Maandag 31 December 2012

Weet u hoe C2C uw bedrijf is?
Speciaal voor ondernemers hebben we een laagdrempelige tool ontwikkeld die u kennis laat maken met C2C en aan u de kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf laat zien. Het is een vragenlijst die u kunt invullen om te zien hoe C2C uw bedrijf al is! En … en dat kan meer zijn dan u denkt.
Onderstaand vindt u een link naar de brochure over de C2C ambitietool waarin u meer informatie aantreft en een korte handleiding voor het invullen van de tool aan. Het invullen is geheel vrijblijvend en uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Graag nodigen wij u uit de tool te gebruiken via http://www.brainportavenue.com/login/

Maak kans op een C2C quickscan t.w.v. € 3.000,-.
Als u de tool vóór 31 december 2012 invult, maakt u kans op een zogenaamde C2C quickscan ter waarde van € 3.000,-. Deze quickscan is speciaal ontwikkeld om een bedrijf te ondersteunen bij de zoektocht naar de (financiële) betekenis van C2C voor de organisatie. Zo krijgt u een mooi overzicht van de kansen en mogelijkheden, afgestemd op de actualiteit en prioriteit van uw eigen organisatie/bedrijf en met concrete aanknopingspunten om er verder mee aan de slag te gaan.

C2C
Kort gezegd houdt Cradle to Cradle (C2C) in dat alle gebruikte materialen en stoffen na hun leven in het ene product, nuttig worden ingezet in een ander product. Een andere term hiervoor is circulaire economie. Cradle to Cradle is een positief verhaal. Het gaat over waarde toevoegen, kwaliteitsverbetering en goed doen in plaats van minder slecht. Daarbij hoort onlosmakelijk een positief economisch verhaal.

We hopen u hiermee van dienst te zijn.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, Bel of mail gerust.

Namens het projectbureau Brainport Avenue
Margriet Poulissen

Bijlage: Brochure C2C ambitietool voor ondernemers