Kunst en Licht geluidswand

Eindhoven, design- en lichtstad

Slowlane 2

Groen licht voor het fietspad van de toekomst... de Slowlane!

Wereldspelers die u graag zien komen.

Wereldspelers die u graag zien komen.

The Strip

Ontmoet vandaag uw partners van morgen!

1 2 3 4

Uniek samenwerkingsverband To Serve & Project! ziet duurzaamheid als ontdekkingsreis.

Woensdag, 15 Februari 2012

Tebodin, Grontmij, DHV, C2Clabxx en 2Evoke gaan samenwerking aan om de vele ambities met betrekking tot  duurzaamheid te vertalen naar realiteit.

Brainport Avenue is een gebied waarvoor hoge duurzaamheidambities zijn geformuleerd. Niet ‘conventioneel’ duurzaam, maar volgens de Cradle to Cradle (C2C)filosofie. Doelstelling is dat iedere ontwikkeling waarde toevoegt aan het gebied en zijn omgeving. Om het hoge ambitieniveau te kunnen realiseren moeten krachten worden gebundeld. Vandaar dat Tebodin, Grontmij, DHV, C2Clabxx en 2Evoke, allen geïnspireerd door C2C, ervan overtuigd zijn dat door samenwerking en kennis te delen een hoger ambitieniveau gerealiseerd kan worden dan wanneer ieder voor zich opereert. Joris Janissen van Grontmij, Paul van Ruiten van DHV, John Horn van Tebodin, Jouke Post van C2Clabxx en Frans Aerdts van 2Evoke tekenden vandaag voor de unieke samenwerking, To Serve & Project!

Kern van de samenwerking tussen de deelnemende partijen is de wens om binnen een veranderende markt een, door het Cradle to Cradle designprotocol geïnspireerd, nieuw economisch model mee willen helpen ontwikkelen. Dit zien de partijen als een ontdekkingsreis die verder gaat dan duurzaamheid. Individueel is deze ambitie niet realistisch en juist door het vormen van een “community of practice”, zullen de partijen niet alleen van elkaar leren maar tevens garanderen dat ze producten en diensten bieden die een “best-practise” vormen. Door te streven naar eco-effectiviteit willen de deelnemende partijen opnieuw inhoud geven aan de term duurzaamheid om daarmee tegemoet te komen aan een groeiende behoefte aan concrete, functionele oplossingen.

De in samenwerking ontwikkelde startservice biedt niet alleen de handvaten en middelen om vandaag te starten maar geven ook een strategisch inzicht in de ontwikkelingen van morgen. Afgestemd op de actualiteit, prioriteit en een natuurlijk streven naar kwaliteit.

Meer informatie: E: info@2sandp.nl / Frans Aerdts T.: 0612990384  www.2sandp.com